Inschrijven voor training IPM-KBA bij TerraNext in Eelde

Vanaf 2023 zullen er nieuwe eisen gaan gelden voor het bestrijden van knaagdieren op het eigen agrarisch terrein. IPM-KBA gaat dan de huidige KBA(-GB) licentie vervangen die dan vanaf dat moment komt te vervallen. Met de licentie IPM-KBA is het uitsluitend mogelijk om bestrijdingen uit te voeren op het eigen agrarische terrein.

Voor de bestrijding van knaagdieren (o.a. ratten en muizen) is het voor eigenaren/medewerkers van agrarische bedrijven mogelijk om zelf bestrijdingen uit te voeren op het eigen agrarische terrein en gebouwen. Vanaf 2023 is hiervoor de licentie IPM-KBA noodzakelijk en dient er een bedrijfscertificering te worden aangevraagd. Centraal In IPM-KBA is het aantoonbaar werken volgens de beginselen van Integrated Pest Management (IPM), zoals het uitvoeren van een risico inventarisatie, plan van aanpak, monitoring, preventieve- en werende maatregelen, niet-chemische en pas in laatste instantie, indien nodig, chemische middelen.

Het is nu al mogelijk om bij TerraNext deze licentie te behalen. Wanneer je slaagt voor het examen is het vakbekwaamheidsbewijs ook meteen vijf jaar geldig.

Op deze site kun je je inschrijven voor een training. Pas als je betaling is ontvangen, is je aanmelding definitief. Let op dat je al je gegevens duidelijk vermeldt bij betaling. Het is niet nodig een licentienummer op te geven, je kunt volstaan met xxx.

TerraNext behoudt zich het recht om een training te annuleren bij onvoldoende deelnemers. Indien dit het geval is neemt TerraNext contact op met een alternatief of je krijgt je betaling retour.


Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je de definitieve uitnodiging met exacte locatie.

SELECTEER EEN DATUM OM DEEL TE NEMEN 

 


Wilt u samen met TerraNext een training organiseren of meer informatie over de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers
Derk-Evert Waalkens T: 06-54757702 of Fokko Kupers T:06-31042568