Welkom!

U hebt bij Agrifirm aangegeven dat u de hybride kennisbijeenkomst wilt laten meetellen voor licentieverlenging. De licentieverlenging bestaat uit twee verdiepende webinars met teeltspecialisten en, daarna, een ‘keukentafel’-gesprek over de concrete invulling op jouw eigen bedrijf. Deze drie onderdelen gelden samen als 1 bijeenkomst.


Ter voorbereiding completeert u de gewasbeschermingsmonitor van afgelopen teeltseizoen en zorgt u dat u de gemaakte keuzes scherp en kritisch kunt beargumenteren. Bij ieder webinar bedenkt u drie relevante vragen en dient u deze in. Tijdens het afsluitende keukentafelgesprek maakt en ondertekent u samen met de teeltadviseur een formulier die de deelname borgt.” 

TerraNext verzorgt de administratieve afhandeling van de hybride bijeenkomsten voor Agrifirm. Als u een studiepunt wilt behalen, klikt u op de knop hieronder. Nadat u de drie vereiste onderdelen hebt gevolgd, wordt uw studiepunt bijgeschreven.
LET OP: u hoeft zich maar 1 keer aan te melden en te betalen.

TerraNext is verantwoordelijk voor de onderwijskundige onderbouwing en de administratieve afhandeling van kennisbijeenkomsten die door Agrifirm Plant worden georganiseerd.