Hybride-kennisbijeenkomsten--2024

Welkom!

U hebt bij Agrifirm de hybride kennisbijeenkomst gevolgd en wilt deze laten meetellen voor licentieverlenging. De licentieverlenging bestaat uit twee verdiepende webinars met teeltspecialisten en, daarna, een ‘keukentafel’-gesprek over de concrete invulling op uw eigen bedrijf. Deze drie onderdelen gelden samen als 1 bijeenkomst.

TerraNext verzorgt de administratieve afhandeling van de hybride bijeenkomsten voor Agrifirm. Nadat u de drie vereiste onderdelen hebt gevolgd en via de onderstaande link heeft betaald wordt uw studiepunt bijgeschreven. U kunt binnen 14 dagen betalen via onderstaande link.

Heeft u niet binnen 14 dagen betaald ontvangt u een papieren factuur met € 9,50 extra administratie- en facturatiekosten.


LET OP:
Deze betaalpagina is alleen bedoeld voor deelnemers aan de hybride bijeenkomsten (2x webinar, 1x keukentafelgesprek), heeft u een zaalbijeenkomst gevolgd dan vindt u dez betaalpagina op www.terrawinkel.nl/agrifirm.
U hoeft zich maar 1 keer aan te melden en te betalen, u kunt 1 studiepunt behalen met de hybridebijeenkomst. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en tijdige betaling.


TerraNext is verantwoordelijk voor de onderwijskundige onderbouwing en de administratieve afhandeling van kennisbijeenkomsten die door Agrifirm worden georganiseerd.


Weergave:


Bezig met laden...

Kunt u de door u gevolgde bijeenkomst niet vinden, dan bevindt u zich op de verkeerde website. Ga naar www.terrawinkel.nl/agrifirm voor de door Agrifirm georganiseerde zaalbijeenkomsten. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en tijdige betaling.
 

GA DIRECT NAAR:
●  Cursussen Gewasbescherming
  Cursus IPM-KBA
  Contact